etenrechts

Offerte aanvraag

Vraag hier een geheel vrijblijvende
offerte aan. Wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met u opnemen.

vraag offerte aan

Catering bedrijven voor uw feest of partij

Er is een enorm aanbod van catering bedrijven. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan bent u helemaal op de juiste plek op de website van M&G Catering. Van alle catering bedrijven is dit catering bedrijf misschien wel de meest veelzijdige. M&G Catering verzorgt de catering voor uw evenement, of het nou om een grootschalige vergadering gaat, om een bruidspartij, om een buffet of om een jubileumfeest in huis. Wij verzorgen de catering voor uw feest met veel zorg, aandacht en plezier. Onze catering wordt altijd op locatie verzorgd, of het nu op een evenement is of bij u thuis. Wij draaien onze hand er niet voor om en zijn heel flexibel. Met onze service zal uw evenement een groot succes worden!

 

De meest flexibele van alle catering bedrijven

M&G staat voor flexibiliteit, veelzijdigheid en kwaliteit. Een echte topper onder de catering bedrijven. We zijn niet alleen heel flexibel in het type evenement waar we onze service aanbieden, maar ook in de hapjes en menu’s die we offreren. Niet veel catering bedrijven hebben zoveel te bieden! Zo kunnen we een buffet organiseren, maar ook een barbecue. We zijn in staat om lunches te leveren, of andere specials die u wenst. Een greep uit de mogelijkheden met betrekking tot de buffetten:

U ziet het, dit pareltje onder de catering bedrijven heeft voor ieder wat wils. Onze koks hebben verstand van kwaliteit en verstaan hun vak heel goed. Daarom zijn de menu’s en buffetten die wij aanbieden ook altijd van hoge kwaliteit ten opzichte van andere catering bedrijven. Ons personeel is zeer bekwaam en bovendien professioneel. Wij willen helpen om uw feest tot een onvergetelijke dag of avond te maken! Neemt u bijvoorbeeld onze zeer uitgebreide lunch. Voor deze gerechten geeft u vanzelf een zomers feestje.

Als u ons contracteert, heeft u geen omkijken meer naar het eten. De beste onder de catering bedrijven zorgt ervoor dat u echt kunt genieten van het feest!

Heeft u echter liever Catering aan huis ook dan zorgen wij voor een unieke ervaring met de beste gerechten.

 

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de service van M&G Catering? Vraag dan snel een offerte aan. Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen per telefoon of per email. Verder staan op de site alle menu’s en buffetten die wij aanbieden. We kunnen ze u allemaal van harte aanbevelen. Een offerte kunt u via deze pagina aanvragen. Wij leveren met alle plezier onze bijdrage aan uw evenement!

 

Vraag een offerte aan 

Karel Klinkenbergstraat 38
1061 AN Amsterdam

06 - 46 30 52 81
info@mengcatering.nl

Volg ons LinkedinfacebooktwitterGoogleplus